Duyuru:

En güncel teknoloji haberleri için blogumuzu ziyaret etmeniz yeterlidir.

1 Mart 2015 Pazar

Meizu MX4 Pro Ülkemizde!

Hatırlayacağımız üzere geçtiğimiz aylarda Çinli Meizu Firması, MX4 modeliyle ülkemiz pazarına giriş yapmıştı.MX4'e göre daha iyi özellikleri kendinde barındıran MX4 Pro modeli de ülkemizde satışa çıkıyor.




MX4'te olduğu gibi fiyat / performans kategorisinde sınırları zorlayan bir cihaz olan MX4 Pro modelinin kısaca teknik özelliklerinden bahsedelim.

Meizu MX4 Pro Özellikleri : 

Samsung'un Exynos 5430 8 çekirdekli işlemcisi ( 4x Cortex-A15 ve 4x Cortex-A7 tabanında çalışıyor.)
3 GB Ram / 16-32-64 GB Dahili Depolama ( Ülkemizde sadece 16 ve 32 GB modelleri bulunacak.)
Mali - T628 Grafik bileşeni ( Ekran Kartı )
Android 4.4 Kitkat İşletim Sistemi ( Lollipop tarihi açıklanmasa da kesinlikle gelecektir.)
3350 mAH Çıkarılamayan Batarya ( Kullanıcısını fazlasıyla memnun edecek bir batarya )
5.5 inç 2560 x 1536 Ekran ( Quad HD'den daha yüksek bir ekran ) 
Sony'den aşina olduğumuz IMX220 sensörlü 20.7 megapiksellik arka /  5 MP Geniş açılı ön kamera bulunuyor.Ayrıca arka kamera 30 kare/saniye hızında 4K Video da çekebiliyor.Fakat ne yazıkki 4K videoyu çok uzun çekemiyorsunuz.Cihazın ısınmasından kaynaklı süre sıkıntısı bu cihazda da mevcut.

Kısaca teknik detayları bu şekilde.Ayrıca cihazda sadece home tuşu bulunuyor.Fakat bu home tuşu çok amaçlı kullanılabiliyor.Tuş açma kapama,telefonu açma kapama,geri tuşu ve daha bir çok özelliği bu tuş ile yapabiliyorsunuz.Diğer telefonlara göre kendinde bu farklı özellikleriyle de ülkemizde de ilgi göreceğini umuyoruz. Parmak izi okuması da bulunan MX4 Pro'nun oldukça başarılı bir telefon olduğunu belirtmeliyiz.Parmak izi okuma sensörü de Iphone modellerinde olduğu kadar iyi çalışıyor.1 saniyenin altında bir değer ile cihaz parmağınızı tanıyabiliyor.Alimunyum - Magnezyum karışımı kasa ve çerçeveye sahip olan cihaz tasarım anlamında ve ele verdiği sağlamlık anlamında da oldukça başarılı.

Donanımı hakkında görüşlerimizi belirtecek olursak Samsung Galaxy Alpha'dan bildiğimiz Exynos 5430 Octa işlemci ve 3 GB Ram oldukça iyi bir kombinasyon olduğu kanaatindeyiz.3350 mAH'lik batarya ile de desteklenerek kullanıcısına uzun bir pil ömrü vaad ediyor.Tek eksi yanı olarak gördüğümüz SD kart desteğinin olmaması bazı kişileri rahatsız edebilir.64 GB modelinin ülkemizde bulunmayacağı ve dış pazarda da bu modelin bulunması oldukça zor olmasından dolayı 32 GB'lık modeli daha fazla tercih edilebilir.

Gelelim bu performans canavarı cihazın fiyatına ve çıkış tarihine.16 GB'lık modeli 1350 TL , 32 GB'lık modeli 1450 TL olarak Mart ayında ülkemizde satışa çıkacak.Özelliklerine göre oldukça da iyi bir fiyatının da olmasıyla oldukça ilgi göreceğini düşünüyoruz.
Hayat Paylaşınca Güzel..

Unknown

Konu Sahibi

3 yorum:

  1. Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederiz. Gerçekten müthiş bir telefon bizi bekliyor.

    YanıtlaSil
  2. En iyi telefon elbette değil ama fiyatına göre sunduğu özellikleri düşündüğümüzde gerçekten müthiş bir telefon.Ayrıca böyle telefonların ülkemize de gelmeye başlaması büyük markalara darbe vuracaktır.

    YanıtlaSil
  3. Görkem harika bir telefona benziyor. Bilgi için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil

YAZAR HAKKINDA

  • Author

    Yazarımız çok iyi şekilde...Devamını Oku

    Copyright @ 2013 TeknoMoment. Tasarlayan Templateism Sevgiler The Globe Press